Фото, відео: у Львові затримали групу наркоторговців

У Львові затримали групу наркоторговців

У Львові правоохоронці затримали організовану групу наркоторговців, які продавали канабіс та амфетамін. Як повідомили VG Львів у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини, організатора та трьох виконавців затримали 23 вересня.

"Зловмисники, мешканці Львова, віком 19-26 років, один з яких – раніше судимий, через мережу Інтернет приймали замовлення від наркозалежних і після перерахунку грошей на банківську картку робили на території Львова так звані "закладки". Крім того, правоохоронці встановили постачальника наркотичного засобу "канабіс". Ним виявився раніше судимий 55-річний мешканець Львівщини", — йдеться у повідомленні.

Львівські провоохоронці викрили організовану групу наркоторговців

У Львові затримали організовану групу наркоторговців, які продавали "канабіс" та "амфетамін"

Поліцейські під час обшуків виявили та вилучили амфетамін, канабіс, кущі коноплі та спеціальне обладнання для її вирощування. А також незареєстровані рушницю та два пістолети, набої різного калібру, банківські карти, мобільні телефони та інші речові докази.

Організатора та виконавців затримано, їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Невдовзі суд обере їм міру запобіжного заходу. Мешканцям Львова загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У наркоторговців вилучили кущі коноплі та обладнання для її вирощування

Продавці наркотиків також мали незареєстровані рушницю та два пістолети, набої різного калібру

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости