Заробляв на смерті: у Львові судили 76-річного патологоанатома

У Львові патологоанатом "погорів" на хабарництві

У Львові патологоанатом із медбратом "погоріли" на хабарництві. Обидва працівники Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги брали гроші у родичів померлих за розтин та інші послуги, які мали б бути безкоштовними.

Як з’ясувало слідство, 76-річний патологоанатом Богдан Гулевич разом з 51-річним медбратом Романом Наконечним мінімум тричі отримували хабарі за проведення розтину тіл, зберігання їх у холодильних камерах, миття та одягання, повідомляє .

Вони 26 травня минулого року отримали 2000 гривень від родичів померлого за розтин та підготовку тіла до поховання. 22 серпня 2018 року Роман Наконечний взяв 2400 гривень для себе і свого керівника Богдана Гулевича за транспортування померлого з Кам’янка-Бузького району та його розтин. А 28 серпня Наконечний з Гулевичем отримали за підготовку тіла до поховання 2300 гривень на двох.

На судовому засіданні 4 листопада цього року підозрювані визнали свою провину і покаялися у скоєному. Суддя Шевченківського райсуду Ірина Зима, яка розглядала цю справу, призначила Гулевичу і Наконечному максимальний штраф за оголошеною статтею – по 12,750 гривень кожному.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости