Не дістанься ж ти нікому: львів'янин влаштував стрілянину в магазині, де працює колишня

Цієї ночі львівські патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю.

У ніч на 13 грудня львівські патрульні затримали чоловіка зі зброєю, який стріляв по вікнах магазину. Випадок трапився на вулиці Городоцькій. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Поліцейські отримали виклик о 3:26 на місце, де стріляли в магазин. Продавчиня розповіла, що її чоловік, з яким вона на стадії розлучення, двічі вистрілив вгору та у вікно магазину. Цю інформацію підтвердив охоронець закладу.

Патрульні затримали схожого за описами чоловіка на вулиці Хотинській. У 47-річного мешканця Львівщини вилучили схожий на револьвер Флобер Profi.

Один із чоловіків стріляв по вікнах магазину на Городоцькій

Цієї ж ночі, на вулиці Виговського правоохоронці затримали ще одного чоловіка зі зброєю. Він намагався уникнути зустрічі з патрульними і підозріло поводився. Чоловіка зупинили і повідомили, що проведуть поверхневу перевірку. У нього виявили предмет, схожий на револьвер.

Перевірка в базі даних показала, що цей 37-річний львів’янин має судимості за наркотики, вбивство, умисне нанесення тяжких та легких тілесних ушкоджень.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Зброю вилучили на експертизу.

Цієї ночі львівські патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости