Мотлох до стелі і таргани: львів'яни скаржаться на сусідок, які затопили під'їзд

В одній із багатоповерхівок Львова жінки зносять мотлох у квартиру

В одній із багатоповерхівок Львова неблагополучні мешканці на четвертому поверсі затопили сусідів нижче. Як повідомляють , комунальники не змогли дістатись до труб, де стався прорив, через гори сміття. Тому мешканці самотужки вирішили розчистити помешкання.

 "Нестерпний запах з оселі давно заполонив будинок. Люди розбирають пекельну квартиру самотужки. Там ще й прорвало труби. До власників достукатися сусіди не змогли. Добряче підтопило третій і другий поверхи. Мешканці впевнені, що мати і донька, які проживають в квартирі — нездорові", – йдеться у сюжеті.

Власниці квартири реагували на сусідів агресивно і з лайкою. Сусіди викликали комунальників. Втім, вони не могли зайти у помешкання, через купи непотребу. Довелося перекрити воду у під’їзді.

Сусіди винесли з квартири кілька десятків пакетів зі сміттям. Втім, це лише мала частина того мотлоху, який вдалося прибрати. Адже вивільнити змогли тільки коридор.

За словами юристів, жінок можна виселити з дому, якщо медики визнають наявність хвороби у обох. У цьому випадку не потрібен нічий дозвіл або згода на їхню госпіталізацію.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости