Вболівай: львів'янка боротиметься за звання найгарнішої жінки Всесвіту

Львів'янка боротиметься за звання найгарнішої жінки Всесвіту віком 50+. Фото з соцмереж Оксани Бобошко-Вандерховен

Львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен візьме участь у конкурсі Grandma Universe 2020. Про це володарка титулу Top of Universe 2018 Уляна Оксентюк.

"Оргкомітетом міжнародного конкурсу краси "Місіс Східна Європа" одноголосно була затверджена кандидатура Оксани Бобошко-Вандерховен, тому що ми впевнені, що саме Оксана зможе достойно та на високому рівні представити Східну Європу на світовому подіумі",  йдеться у дописі.

Львів'янка візьме участь в конкурсі Grandma Universe 2020. Фото з соцмереж Оксани Бобошко-Вандерховен

Змагання за звання найгарнішої жінки Всесвіту віком 50+ на конкурсі Grandma Universe 2020 відбуватиметься з 19-23 січня у місті Софія в Болгарії.

За словами Уляни Оксентюк, Оксана Бобошко-Вандерховен оптимістка, займається бізнесом і мистецтвом, а головне кредо в житті  в 50 років нарешті можна жити в задоволення. Окрім цього, вона колекціонує антикварні поштівки з епохи Сецесії , читає лекції про моду того часу і цікавих жінок, подорожує і танцює танго.

Завдяки старанням жінки, у вигляді дослідження, лекцій, участі та організації культурних та мистецьких подій, вдалося повернути із забуття імена українських жінок кінця ХІХ - початку ХХ століття, які були першими, хто виступили за право жінки на активну суспільну діяльність.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости