Фото, відео: на Личаківській сталася масштабна ДТП

У Львові на Личаківській сталася ДТП між трьома автомобілями

Ввечері 24 лютого у Львові на перетині вулиць Личаківської та Короленка трапилася ДТП між трьома автомобілями. П'яний водій протаранив два легковика, що їхали попереду, зніс парапет і вдарився в будинок. 

Як повідомили у "Львівелектротрансі", автомобілі зіткнулися близько 18:00, через що  рух трамваїв було призупинено на понад 2 години. Рух автотранспорту також був ускладнений.

У Львові на Личаківській сталася ДТП між трьома автомобілями

У Львові трапилася ДТП між трьома автомобілями на Личаківській

Правоохоронці розповіли, що водій Kia Soul здійснив зіткнення із Mercedes Benz та BMW 318. Під час оформлення документів патрульні запідозрили у 45-річного водія Kia алкогольне сп'яніння, однак від перевірки він відмовився, ZAXID.NET.

"Рухаючись по вулиці Личаківській в сторону центру, біля будинку №17 Kia Soul здійснив зіткнення з Mercedes Benz, який рухався в попутному напрямку. Після цього Kia продовжив рух та здійснив зіткнення в задню частину автомобіля BMW, який також рухався в попутному напрямку та намагався повернути на вулицю Смольського. По інерції автомобіль BMW розвернуло та кинуло в будинок, а автомобіль Kia розвернуло та кинуло в пішохідну металеву огорожу", — повідомили у патрульній поліції.

П'яний водій влаштував потрійну ДТП на Личаківській

ДТП паралізувала рух трамваїв на Личакові

На винуватця ДТП склали протоколи за порушення правил дорожнього руху та за керування в стані алкогольного сп'яніння, а також постанову за відсутність відповідних документів. В автопригоді ніхто не постраждав.

П'яний львів'янин протаранив два автомобілі, зніс апрапет і вдарився в будинок

Нетверезий водій протаранив дві автівки, що їхали попереду, зніс парапет.

Нагадаємо, 24 лютого на Львівщині BMW в'їхав у відбійник, який пройшов через автомобіль, внаслідок чого загинув пасажир.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости