За порушення карантину: на Львівщині оштрафували першого готельєра

За порушення карантину: на Львівщині оштрафували першого готельєра фото

На Львівщині поліцейські відкрили перше кримінальне провадження за фактом порушення правил карантину. Йдеться про готельний комплекс на Сколівщині, який продовжував роботу, попри попередження поліції та карантинні заходи.

Як повідомили в Головному управлінні Нацполіції у Львівській області, 20 березня у Сколівському районі правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення щодо особи, котра не припинила роботу готельно-розважального комплексу під час карантину.

«21 березня, поліцейські відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) КК України. Тепер керівникам закладу загрожує штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк», – йдеться у повідомленні.

У поліції не повідомляють назву готелю, який порушив умови караyтину, але як пише Zaxid.net, йдеться про готель «Монастік-СПА» у селі Орів Сколівського району.

Загалом поліцейські виявили на Львівщині 45 випадків порушення правил карантину. На порушників склали протоколи, їм загрожує штраф.

Нагадаємо, що станом на ранок неділі, 22 березня, в Україні офіційно підтверджено 47 випадків зараження коронавірусом COVID-19, три з них – смертельні.

Последние новости