Вбивство підлітків на Львівщині: злочинці розповіли деталі катувань

Вбивство підлітків на Львівщині: злочинці розповіли деталі катувань фото

Двоє затриманих хлопців, віком 18 та 19 років, які вбили двох підлітків на Львівщині, розповіли деталі спланованого злочину. Інформація про зникнення двох неповнолітніх з міста Золочів - 16-річної дівчини та 17-річного юнака, надійшла у поліцію 17 березня. Їх оголосили безвісти зниклими.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, правоохоронці встановили, що підлітків могли вбити, а до цього причетні хлопців із Золочева. Двоє молодиків, які налагодили схему реалізації канабісу через Інтернет, роблячи закладки на території Львова та Золочева.

«Зловмисники спланували вбивство – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалення тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, облили бензином, підпалили та закопали»,— розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

31 березня поліцейські затримали причетних до вбивств та торгівлі наркотичними засобами у порядку статті 208 Кримінального кодексу  України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, 18 березня у квартирі в одному з будинків Львова на вулиці Величковського виявили труп чоловіка.

Последние новости