Відсьогодні львів'янам заборонено перебувати поза домом без захисних масок

Відсьогодні львів'янам заборонено перебувати поза домом без захисних масок фото

З понеділка, 6 квітня, у Львові заборонили мешканцям перебувати за межами помешкання без захисної маски чи респіратора. Відповідне рішення прийняте комісією техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у Львові на виконання рішення уряду від 2 квітня.

Також відсьогодні у місті посилили й інші карантинні заходи. Окрім заборони перебувати за межами оселі без захисної маски, заборонено відвідувати спортивні та дитячі майданчики, парки, сквери, зони відпочинку та лісопаркові зони (окрім вигулу тварин однією людиною); переміщуватись групою більш ніж дві особи (окрім супроводу дітей чи в разі службової необхідності). Заборонено відвідувати установи та заклади, що надають паліативну допомогу, установи соціального захисту, крім тих, які надають послуги екстрено.

З 6 квітня дітям до 14 років заборонено перебувати в громадських місцях без батьків. А дорослі зобов’язані мати з собою документи, що посвідчують особу.

Окрім того, мешканцям заборонено самовільно залишати місця самоізоляції! Поліція має посилити патрулювання міста, аби забезпечити контроль за дотриманням режиму самоізоляції.

Нагадаємо, впродовж 5 квітня у Львівській області підтвердили одинадцять нових випадків захворювання на коронавірус.

Последние новости