В квартирі жертв бували не раз: поліція затримала підозрюваних у подвійному вбивстві

В квартирі жертв бували не раз: поліція затримала підозрюваних у подвійному вбивстві фото

Поліцейські затримали двох 20-річних хлопців за вбивство подружжя пенсіонерів. Тіла чоловіка та жінки виявили у квартирі житлового будинку на вулиці Моторній, що на Левандівці у Львові.

Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

«Оперативники встановили, що до скоєння вбивства причетні двоє чоловіків віком 20 років. Один із них, львів’янин, раніше винаймав помешкання у загиблих. На його думку, в подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей – тому він з товаришем, мешканцем Яворівщини, заманили чоловіка та дружину в квартиру, де сталось вбивство. Вимагаючи вказати, де заховані гроші, вони нанесли потерпілим чисельні ножові поранення, від яких ті померли. Після цього зловмисники заволоділи грошима і ювелірними виробами. 14 квітня вони були затримані», - розповів заступник начальника Нацполіції Львівщини Тарас Сабанюк.

Під час санкціонованих обшуків були вилучені ювелірні вироби, які вкрали з квартири, а також автомобіль BMW, яким користувались затримані.

«За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за п.1.п.2. п.6. ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статей передбачають максимальне покарання - довічне позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків у Львові виявлено мертвими чоловіка та жінку надійшло у поліцію 13 квітня близько 10:30. Правоохоронці встановили особи загиблих – ними виявилась подружня пара, 66-річний чоловік та його дружина віком 67 років. На їх тілах були численні ножові поранення.

 

Последние новости