Оце так сюрприз: під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку

Оце так сюрприз: під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку фото

Під час демонтажу дорожнього покриття на вулиці Богдана Хмельницького у Львові натрапили на несподівану знахідку. Роботи стартували 8 травня і відбувають на ділянці від вулиці Промислова (Опришківська) до вулиці Механічна.

Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, демонтовуючи дорожнє покриття, підрядна організація ТзОВ «Онур», виявила під ним бруківку. Нині її обліковують, а опісля вивезуть на зберігання на очисні споруди.

Львів подивились, себе показали: на Богдана Хмельницького помітили пару кабанів

«Коли районній адміністрації, чи львівському комунальному підприємству «Львівавтодор» буде необхідна бруківка для проведення ремонтних робіт, то її видадуть згідно з рішенням виконавчого комітету чи ухвалою сесії. Отож, маємо напрацьований механізм зберігання бруківки, щоб нічого не пропало і не використовувалося нераціонально. Тобто все облікується і потім видається лише за умови відповідних рішень", — розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, загальна вартість виконання робіт на Хмельницького — 175,4 мільйона гривень.

На час ремонту вул. Б. Хмельницького, на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної, автобуси маршруту № 20 до завершення ремонтних робіт, курсуватимуть за тимчасово зміненою схемою. Натомість на час проведення вищевказаних ремонтних робіт міський автобусний маршрут № 25 буде закорочено до АС-2.

 

Последние новости