Посварились на п’яну голову: в центрі Львова сталась різанина між трьома чоловіками

В центрі Львова сталась різанина між трьома чоловіками. Фото: i.dailymail.co.uk (умовне)

Напередодні, 8 червня, на вулиці Сербській у Львові сталась бійка між трьома чоловіками. Зі слів очевидців, вони розмахували ножами.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, всі учасники конфлікту отримав тілесні ушкодження, та двоє втекли з місця інциденту.

Один чоловік, який отримав поранення в бедро, лежав на землі. Патрульний Хамардюк затиснув йому джгутом ногу та зупинив кровотечу.

Тим часом інші патрульні наздоганяли інших учасників конфлікту. Ще одного чоловіка з незначним пораненням правої ноги розшукали на вулиці Братів Рогатинців. Ним виявився 35-річний мешканець Жовківського району, чоловік відмовився від госпіталізації.

Третього наздогнали на вулиці Староєврейській, чоловік прямував в бік вулиці Підвальної і мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. У 47-річного львів'янина було проникаюче поранення попереку, він втрачав кров. Велопатрульний Юрій Садига зафіксував чоловіка і затиснув рану, таким чином зупинивши кровотечу. Медики госпіталізували потерпілого.

Обставини конфлікту з'ясовують слідчі.

За інформацією Zaxid.net, всі учасники конфлікту відмовилися від будь-яких пояснень. Ніхто із них до поліції із заявою не звертався, а після надання допомоги чоловіки покинули медзаклад.

Нагадаємо, 9 червня на вулиці Гната Хоткевича, що в Сихівському районі Львова, очевидці почули постріли. Тим часом правоохоронці в дворі затримали двох злочинців.

Последние новости