Гучне пограбування: з’явились подробиці стрілянини на Сихові

З’явились подробиці стрілянини на Сихові. Фото поліції

Напередодні, 9 червня, в одному з дворів між житловими будинками на Сихові поліцейські застосували зброю під час затримання злочинців. Тож мешканці району почули постріли, а деякі – навіть побачили саме затримання.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, на Сихові стався розбійний напад на підприємця.

Зловмисники відібрали у чоловіка сумку з 4,5 мільйона гривень. Нападників затримали практично на гарячому,  одразу після скоєння злочину. Під час затримання чоловіки чинили опір та намагались втекти, тож правоохоронцям довелось здійснити попереджувальні постріли у повітря.


Як з’ясували правоохоронці, зловмисники стежили за підприємцем, який веде господарську діяльність на території одного з місцевих ринків. За наявною інформацією, затримані особи «спеціалізувалися» на розбійних нападах. Всі нападники є місцевими мешканцями, один з них раніше був засуджений за вчинення тяжкого злочину.

Дії затриманих кваліфікували за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій. На місці працювала слідчо-оперативна група, проводяться першочергові слідчі дії.

За даними ZAXID.NET, близько 15:00 поблизу житлових будинків №36 і 46 на вулиці Хоткевича на Сихові працівники управління стратегічних розслідувань поліції затримали чотирьох осіб під час розбійного нападу на валютника. Відомо, що нападники застосували балончики зі сльозогінним газом, вирвали у нього сумку з грошима і намагалися втекти. Затриманих підозрюють в здійсненні серійних розбійних нападів.


Нагадаємо, у квітні на вулиці Академіка Павлова у центрі Львова сталась стрілянина, внаслідок якої загинув валютник. Згодом поліція затримала чотирьох підозрюваних у цьому злочині.

Последние новости