Повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП

Порушив і повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП. Скріншот із відео "Гарячої лінії міста Львова".

На одному з львівських перехресть сталася аварія, яка потрапила на міські камери відеонагляду і здивувала навіть досвідчених поліцейських. Водій позашляховика, порушивши правила дорожнього руху, збив знак, а тоді повернувся на місце пригоди і… проїхав його знову. І знову невдача! А от чого не зробив – не залишився на місці ДТП і не заявив сам на себе у поліцію.

Незвичайна аварія сталася на перехресті вулиць Пасічної і Медової Печери сьогодні, 19 червня, близько пів на сьомої ранку. Відповідне відео опублікував адміністратор спільноти «Гаряча лінія міста Львова».

Як видно на відео, водій збиває знак на перехресті, зупиняється за кілька десятків метрів, а за деякий час повертається. Він заднім ходом їде двосмуговою дорогою, повільно повертає на смугу зустрічного руху і знову заїжджає на острівець безпеки. Навіщо водій так вчинив – загадка. Схоже, хотів спробувати проїхати це перехрестя правильно. На жаль, з другої спроби йому це теж не вдалося – знову наїхав на острівець безпеки.

«Інформацію та номер порушника передано в Патрульну поліцію», – йдеться у повідомленні «Гарячої лінії міста Львова».

Нагадаємо, у ніч проти 19 червня на об’їзній Львова сталась ДТП з потерпілими. Попередньо відомо, що зіткнулися чотири автомобілі«Інформацію та номер порушника передано в Патрульну поліцію», – йдеться у повідомленні «Гарячої лінії міста Львова».

Нагадаємо, у ніч проти 19 червня на об’їзній Львова сталась ДТП з потерпілими. Попередньо відомо, що зіткнулися чотири автомобілі.

Последние новости