Любов зла: зневажений дружиною чоловік намагався покінчити з життям

Зневажений дружиною чоловік намагався покінчити з життям. Фото: unsplash.com (умовне)

Напередодні вночі, 27 червня, львівські поліцейські врятували 23-річного хлопця, який після сварки з дружиною намагався покінчити з життям.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, близько 3:00 правоохоронці помітили на вулиці Наукові автомобіль Volkswagen, який постійно їздив з однієї смугу на іншу. Це і насторожило патрульних.

Коли патрульні під’їхали до автомобіля, то помітили, що колеса вперті у бордюр, а заднє вікно розбите.

Просвітивши ліхтарем вікна, правоохоронці побачили чоловіка, в якого руки були в крові, також в салоні було чимало крові. Поліцейські виявили, що у водія відкритий перелом руки, надали домедичну допомогу та викликали «швидку».

Водій нічого не пам’ятав, скаржився на сильний головний біль та оніміння кінцівок, крім того, чоловік час від часу втрачав орієнтування в просторі. Довкола були розкидані документи керманича, тож патрульні встановили особу хлопця – ним виявився 23-річний мешканець Хмельницької області.

Під час розмови з поліцейськими до водія зателефонувала мама. Поліцейські відповіли на дзвінок. Жінка їм розповіла, що син посварився з дружиною і сказав, що більше не хоче жити і вибачився за все. За словами матері, син живе з дружиною на вулиці Науковій у Львові. Вона також повідомила поліцейським, що вже виїхала з Хмельницька і скоро буде у Львові.

З місця інциденту водія забрала карета-швидкої допомоги. Після огляду чоловіка госпіталізували, адже він має порушення пам'яті та дезорієнтований.

Нагадаємо, 26 червня близько 2:00 на станції «Підзамче» знайшли чоловіка, який лежав на колії. Таким чином громадянин хотів звести рахунки з життям.

Последние новости