Горілка очі засліпила: на березі озера у селі на Львівщині «Лада» збила двох хлопців

Горілка очі засліпила: на березі озера у селі на Львівщині «Лада» збила двох хлопців. Фото: Кордон (умовне).

У селі на Львівщині п’яний водій «Лади» збив двох хлопців, які відпочивали на березі озера. Трагедія сталася у понеділок, 29 червня, у селі Велике Сокальського району. 

Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.  

Правоохоронці встановили, що 26-річний водій автомобіля «ВАЗ 2104», перебуваючи у нетверезому стані, скоїв наїзд на двох хлопців із Червонограда, які засмагали біля водойми. Відомо, що перед зіткненням автівка рухалася заднім ходом. 19-річного та 22-річного хлопців госпіталізували.

«За фактом слідчі Сокальського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», - йдеться у повідомленні поліції.

Про горе-водія «Лади» відомо, що йому 26 років і він місцевий мешканець.

Нагадаємо, на об’їзній Львова сталась ДТП за участі шести автомобілів. В аварію потрапили п'ять легкових автомобілів і вантажівка.

Последние новости