Міс Львів 2020: що відомо про 18-річну красуню

Що відомо про 18-річну красуню. Фото: Дивись.інфо

18 липня в центрі Львова просто неба відбувся фінал традиційного конкурсу краси Міс Львів-2020. Цьогорічну корону отримала 18-річна Юлія Гоцак.

Про це повідомили на офіційній сторінці «Miss Lviv».

На площі Ринок облаштували сцену, де 14 конкурсанток провели фінальне дефіле у вишуканих вечірніх сукнях. Це вперше «Міс Львів» проводили під відкритим небом. У 2020 році корону здобула 18-річна Юлія Гоцак.

«Я дуже щаслива, мене переповнюють емоції, я ледь не заплакала. Я бігала кожного ранку, займалася собою, я слідкувала за своїм харчуванням», – розповіла після нагородження «Міс Львів – 2020» Юлія Гоцак.

Юлія Гоцак навчається у Львівському національному медичному університеті на фармацевтичному факультеті. В майбутньому мріє відкрити свою лабораторію по виготовленню ліків. Від життя хоче отримати максимум, а максимум досягають тільки сміливі.

У 2019 році дівчина стала випускницею середньої загальноосвітньої школи №36, що на вулиці Володимира Великого, 55Б у Львові.

Як видно з публікацій в Інстаграмі Юлії Гоцак, серце дівчини вже зайняте.

Також дівчина любить подорожувати до інших країн.

Юлія Гоцак активно займається моделінгом.

Цьогоріч конкурс краси у Львові долучився до соціального проєкту «Дій проти насильства». Кожен голос за претенденток був благодійним внеском, спільними зусиллями вдалось зібрати 73 155 гривень, які будуть спрямовані на облаштування притулку для жертв домашнього насильства.

Последние новости