Мав гроші на дозу і хабар: львів'янин під кайфом потрапив у ДТП

Львів'янин під кайфом потрапив у ДТП. Фото поліції

Напередодні, 21 липня, на вулиці Городоцькій львів'янин під кайфом потрапив у ДТП – водій авто «Volkswagen» врізався в автомобіль «Ford». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної  поліції Львівщини, автопригода трапилась близько 18:00.

Під час оформлення пригоди патрульні помітили у винуватця ознаки наркотичного сп'яніння. 35-річний чоловік погодився пройти перевірку в медичному закладі. Результати показали, що водій під дією наркотичної речовини метадон.

«Коли поліцейські разом з порушником поверталися на місце скоєння ДТП, водій вирішив випробувати долю і запропонував патрульним неправомірну вигоду 3500 гривень. Таким чином, він хотів аби інспектори не оформляли протокол за керування в нетверезому стані», - розповіли в поліції.

Натомість на чоловіка склали два протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та за ст.124 КУпАП – порушення ПДР, що спричинило ДТП. І тепер окрім адмінвідповідальності, йому загрожує ще й кримінальна – за ст. 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Нагадаємо, у Львові на хабарі затримала офіцера військового вишу, який за 1200 доларів США обіцяв працевлаштувати випускника до Збройних сил України.

Последние новости