З гранатою і набоями: затримали небезпечного викрадача скутерів з Винників

У Львові затримали викрадача скутера з вибухівками і патрони. Фото поліції

Львівські правоохоронці затримали 33-річного викрадача скутера, який мав при собі вибухівки і патрони. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у поліції Львівщини, 25 липня близько 14:00 надійшло повідомлення від 44-річного львів’янина про викрадення його скутера, який він залишив біля одного з магазинів на вулиці Повітряній у Львові.

«Проведеними заходами, неподалік місця скоєння злочину, патрульні поліцейські виявили чоловіка, який підпадав під опис зловмисника, та штовхав скутер, викрадений у заявника. Зловмисником виявився 33-річний житель міста Винники», — повідомили правоохоронці.

Під час встановлення його особи правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на гранату РГД-5, підривач та більше 30 патронів різного калібру. Експерти-вибухотехніки вилучили боєприпаси та скерували їх на дослідження.

Слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальні провадження, за скоєння яких передбачене позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, львівські патрульні інспектори виявили в перехожого вибухівку та набої. Він заявив, що хотів продати ці речі. 

Последние новости