Виїхав на зустрічну: в автотрощі на Сколівщині загинула жінка

В автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото: поліція Львівщини

Сьогодні, 18 серпня, близько 10:30 на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Тухолька Сколівського району, зіткнулись легковик та автопоїзд. Внаслідок пригоди загинула жінка.

«Водій автомобіля «Опель Астра», 40-річний мешканець Закарпаття, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автопоїздом «Сканія», яким кермував 62-річний мешканець Миколаївської області», - повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

Внаслідок зіткнення отримала травми пасажирка автомобіля «Опель», яка загинула на місці інциденту. Водія легковика та ще одну його пасажирку доставили у лікарню. Їх діагнози уточнюються.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 8 років позбавлення волі.

Обставини події з’ясовують.

Нагадаємо, 18 серпня на перехресті вулиць Антоновича — Залізняка у Львові автомобіль «Volkswagen» завалив опору контактної мережі. Через це тролейбуси тимчасово курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Последние новости