Проси зцілення: на Львівщину привезли мощі святих апостолів Петра і Павла

На Львівщину привезли мощі святих верховних первоапостолів Петра і Павла. Фото: synod.ugcc.ua

На Львівщину привезли мощі святих верховних первоапостолів Петра і Павла. Принесення мощів відбулося у катедральному соборі Сокальсько-Жовківської єпархії.

Як повідомили на сайті синоду УГКЦ, мощі святих апостолів привіз із вічного міста Риму владика Іриней Білик, канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре.

За словами Митрополита Ігоря, колись людей оздоровляла тінь, яка падала від апостолів на людей, а тут частина мощей. Просити у молитві до них потрібно зцілення.

 «Папа Франциск говорить, що життя апостолів не було безхмарним, бо апостол Петро зрікся Христа, а апостол Павло переслідував першу спільноту християн. Вони є свідками прощення, адже у Господі знайшли любов, значно більшу за їхнє падіння. Зі святої Сповіді знаходимо шлях до навернення. Будьмо їхніми послідовниками у самопожертві, відданості, проповідуванні та утвердженні Христового Царства. Щоб ми були активними свідками віри, правди та переможної любові, як і наші воїни на сході України, що готові голови покласти за волю нашої Батьківщини», — сказав владика Іриней.

Нагадаємо, у Соборі святого Юра для вшанування виставляли мощі святого Шарбеля.

Последние новости