Поламали кайф: у Львові затримали юного наркоторговця

У Львові затримали юного наркоторговця. Фото поліції

Напередодні, 27 серпня, близько 19:20 на вулиці Замковій у Львові правоохоронці затримали 18-річного наркоторговця. В хлопця з собою було 50 пакетиків з наркотиками.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, копів насторожили двоє юнаків,   які поводились підозріло і помітно нервували.

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили в наплічнику одного з хлопців, 18-річного львів’янина, пакетики з наркотиками. Поліцейські вилучили 27 поліетиленових пакетиків з білою порошкоподібною речовиною та 29 пакетиків із речовиною зеленого кольору рослинного походження. Вилучені речовини скерували на експертне дослідження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Молодому хлопцеві загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 20 серпня правоохоронці виявили та вилучили на городі в одному з сіл Перемишлянського району близько 500 кущів коноплі. Чоловік орендував земельну ділянку у сусідньому районі для вирощування коноплі.

Последние новости