Пиво – зло: п'яна львів'янка збила чоловіка та знесла огорожу

П‘яна львів’янка збила чоловіка та знесла огорожу. Фото поліції

Напередодні ввечері, 1 жовтня, на вулиці Пасічній п’яна львів’янка знесла 10 метрів огорожі, збила пішохода та врізалась в паркан. На місці горе-водійка намагалась домовитись з постраждалим, а коли не вийшло – викинула з салону пляшку з-під пива та вирішила втекти, та теж не вдалось.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, правоохоронцям прийшло повідомлення про автопригоду з потерпілими близько 20:00.

За інформацією поліції, 38-річна львів'янка за кермом авто «Dacia Sandero» не впоралася з керуванням та виїхала на тротуар, де знесла 10 метрів огорожі, збила 18-річного пішохода та врізалася у паркан.

«Зі слів очевидців та потерпілого, жінка намагалася домовитися з першим і коли не вдалося, то вона викинула з автомобіля порожню пляшку з-під пива, номерні знаки. Після того як забрала особисті речі, спробувала втекти, але громадяни не дали», - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці відвезли жінку до медичного закладу для перевірки на стан сп'яніння. Результат — 1,52 проміле.

На місці події працював слідчий Личаківського відділу поліції. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу. Попередньо, у нього струс мозку та забої.

Нагадаємо, у ніч на 1 жовтня на об’їзній Львова вантажівка DAF з причепом потрапила у ДТП. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, вдарився в стовп рекламного щита і зніс 20 метрів відбійника.

Последние новости