Перший пішов: один із львівських ліцеїв відправили на вимушені канікули

Перший пішов: один із львівських ліцеїв відправили на вимушені канікули. Фото: Львівська міськрада (умовне).

Через спалах коронавірусу львівський ліцей ім. Василя Стуса відправив учнів і педагогічний колектив на дострокові канікули. Після канікул ще тиждень навчання відбуватиметься у дистанційному режимі. Читайте всі новини Львова за сьогодні

У ліцеї зафіксовані випадки захворюваності і серед вчителів, і серед учнів. Аби зупинити процес поширення епідемії, заклад вирішив зупинити навчальний процес.

«Станом на 08.10.2020 року 22 педагоги знаходяться на лікарняному, 6 з них підтверджено COVID. Серед учнів підтверджено 2 випадки захворювання, 22 учні є контактними в родинах, 60 учнів не відвідують ліцей по хворобі, на самоізоляції працюють 6 класів (172 учні), дистанційно за графіком 7 класів (187 учнів). З метою переривання ланцюга захворюванності адміністрація ліцею рішенням педагогічної ради від 07.10.2020 року переносить канікули, а саме: з 09 жовтня по 16 жовтня та з 19 жовтня по 23 жовтня ліцей буде працювати дистанційно», − повідомила адміністрація ліцею.

Додамо, що львівський ліцей міжнародних відносин ім. Василя Стуса розташований на вулиці Повстанській, 14, що у Франківському районі Львова. Тут навчаються майже 1100 учнів.

Зазначимо, що загалом у Львові вже є 23 школи, де один або декілька класів пішли на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що захворів один із учнів або педагогів. А у Сихівському ліцеї, через випадки захворювання у вчителів-предметників, ще у вересні на дистанційну форму навчання переведено середню і старшу школу. Початковій школі цього ліцею пощастило, вона розташована в окремому крилі, має одного вчителя, тому навчання там проводять офлайн.

За інформацією управління освіти Львівської міськради, станом на 8 жовтня у Львові є підтверджена інформація про 46 хворих учнів та 63 працівники закладів освіти міста, в яких підтвердився COVІD-19. 

Нагадаємо, що станом на ранок 8 жовтня на Львівщині підтвердили 227 нових випадків інфікування із проведених 1309 ПЛР-тестів.

Последние новости