Мамина гордість: з потяга Львів-Київ висадили п'яних дівчат, які голі бігали по вагонах

У потязі Львів-Київ п’яні дівчата влаштували дебош. Фото: unsplash.com

У ніч на 19 жовтня у потязі Львів-Київ п’яні дівчата влаштували дебош. Самостійно виходити вони не схотіли, тому їх змусили правоохоронці та працівники Укрзалізниці. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили у фейсбук-спільності "Київ Оперативний", юні пасажирки були п'яні, гучно слухали музику ще від Львова, кричали і бігали голі по вагону, а також курили, де хотіли.

Як виявилося, одній із дівчат лише 17 років, а інша вже повнолітня – 19 років.

Дівчата настільки дико поводились, що пасажирів із сусіднього купе довелося перевести до іншого вагону. І коли зауваження не допомогли, начальник потягу вирішив, що таких пасажирок потрібно просто висадити. Це сталось о третій ночі вже в понеділок, 19 жовтня.

Самостійно виходити порушниці не схотіли. На місце викликали поліцію. Однак, юнки не збиралися залишати улюблений потяг. Більше того – нарікали, що коли були голими, хтось намагався за ними підглядати. Також заявили, що підстав для того, щоб висаджувати їх серед дороги, немає. Пасажирки навідріз відмовились виходити.

Працівникам поліції довелося довго вмовляти дівчат таки вийти з поїзда і зійти на станції "Шепетівка". Там юних дебоширок і залишили. А потяг "Львів-Київ" поїхав далі.

Раніше VG Львів писав про те, пасажирки потягу №045Л Ужгород-Лисичанськ виявили дірку у стіні між купе, з якої, за їхніми словами, за ними підглядав чоловік. "Укрзалізниця. Сексуальні мрії можуть збутися саме в наших вагонах", – так прокоментувала "нововведення" Олександра Рудоманова. 

Последние новости