Ситуація з COVID у Львові: скільки хворих на 20 жовтня

Ситуація з COVID у Львові: скільки хворих на 20 жовтня. Фото: vsim.ua

Станом на 08.00 вівторка, 20 жовтня, на Львівщині зареєстровано 25392 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. З початку пандемії в області померли 717 людей, у яких діагностували COVID-19. Читайте всі львівські новини.

Як повідомив офіційний Телеграм-канал Львівської міськради, 9671 людина, в якої було діагностовано коронавірус, вже одужала.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1040 ПЛР-тестів, з яких 289 – позитивні результати. Серед них – 122 мешканці Львова", – йдеться у повідомленні. 

За словами міського голови Львова Андрія Садового, у комунальних лікарнях побільшало випадків госпіталізації, тому місто збільшуватиме кількість ліжкомісць та кисневих концентраторів. Він закликав львів'ян бути обережними, і наголосив, що треба бути максимально готовими, щоб пережити це. 

Додамо, що спалах коронавірусу зафіксували у львівському обласному лабораторному центрі МОЗ України. Захворіли п’ятеро працівників, троє з яких госпіталізовано. Загалом в установі за час пандемії коронавірусу захворіли 75 працівників. Двоє, на жаль, померли.

Последние новости