Не довіряй незнайомцям: іноземець надурив львів'янку на 28 тисяч

У Львові затримали шахрая. Фото умовне: pexels.com

Адміністратор одного з салонів на вулиці Волошина у Львові заявила у поліцію, що її надурили на 28 тисяч гривень. Шахрай залишив телефон у якості застави, який виявився неробочим. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Жінка повідомила, що на початку жовтня до них завітав чоловік іноземної зовнішності. Йому надали дороговартісні послуги майже на 28 тисяч гривень. Іноземець зробив невдалу спробу розрахуватися банківською карткою і залишивши телефон, як заставу, пішов за готівкою в автомобіль та не повернувся. Виявилося, що телефон несправний — лише корпус.

«Патрульні переглянули камери спостереження, а також фото шахрая і упізнали зловмисника. Це раніше згаданий чоловік без постійного місця проживання, якому суд обрав міру запобіжного заходу — тримання під вартою, за підозрою у вчиненні майнових злочинів», - повідомили у поліції.

У відділі поліції у 30-річного іноземця, який проживає у Львові, виявили крадений смартфон. Чоловіка затримали. Зараз він перебуває в СІЗО.

Жінка написала заяву. Справою займаються слідчі Галицького відділу поліції.

Водночас, кілька днів тому патрульні отримали виклик про підозрілу особу на вулиці Глибокій. Виявилося, що чоловіка шукають за крадіжку ноутбука в одному із кафе в центрі міста.

Нагадаємо, львів’янин привласнив комунальну квартиру у центрі Києва.

Последние новости