Лежав серед дороги: львівські поліцейські з'ясовують причини смерті чоловіка

Львівські поліцейські з'ясовують причини смерті чоловіка. Фото: sarahmccrum.com (умовне)

Напередодні, 26 жовтня, водій легковика Nissan переїхав чоловіка, який чомусь лежав на дорозі. Пішохід загинув на місці події. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 20:40 в одному з сіл Кам’янка-Бузького району.

«Водій автомобіля «Нісан», 37-річний мешканець одного з сіл Жовківського району, скоїв наїзд на 66-річного місцевого мешканця, який лежав на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події», - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня у Городоцькому районі Львівщини зіткнулися мікроавтобус Opel Vivaro і легковик Skoda Octavia. Травмованих вивільняли з понівечених автівок рятувальники.

Последние новости