Шукали більше двох тижнів: зниклого на Львівщини грибника знайшли мертвим

Зниклого на Львівщини грибника знайшли мертвим. Фото: Спецкор (умовне)

У середу, 28 жовтня, в полі на Львівщині знайшли мертвим 72-річного Володимира Сайкевича, який ще 10 жовтня поїхав до лісу по гриби і зник безвісти. Його тіло виявили приблизно за 12 км від дому. Про це пише Zaxid.net.

Відомо, що чоловік з села Оглядів на Радехівщині, він часто сам ходив по гриби і добре орієнтувався на місцевості. 10 жовтня він поїхав на мотоциклі до лісу, що розташований приблизно у двох кілометрах від його села, і додому більше не повернувся. Спершу його шукали родичі та сусіди, та їм вдалось розшукати лише мотоцикл Володимира Сайкевича. Після невдалих пошуків родичі звернулися в поліцію.

Після двох з половиною тижнів пошуків, 28 жовтня, зниклого грибника знайшли мертвим. Тіло чоловіка відшукали місцеві мешканці у полі – приблизно за 12 км від дому. Попередньо відомо, що чоловік загинув на третій день після зникнення. Він заблукав, ймовірно, через втрату пам’яті.

Нагадаємо, львівська поліція розшукує 20-річного Стасишина Антона Руслановича, який ще 5 жовтня пішов з дому та досі не повернулись.

Последние новости