Не на того напав: у Львові студент із Індії спіймав у своїй квартирі злодія

У Львові студент із Індії спіймав у своїй квартирі злодія. Фото: Українські новини (умовне)

Цієї суботи, 31 жовтня, львівський злодій намагався обікрасти квартиру в будинку на вулиці Братів Рогатинців, та йому завадив мешканець оселі – 20-річний іноземний студент. Він разом з сусідами зумів затримати злодія та передати його в руки поліції. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, 45-річний львів’янин намагався викрасти з помешкання гаманець з грошима, електронні гаджети, одяг та інше майно.

Зловмисника помітив 20-річний господар помешкання – іноземний студент одного з львівських вищих навчальних закладів. Він повідомив про подію у поліцію та, разом із сусідами, утримував незнайомця до приїзду патрульних поліцейських та слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці затримали зловмисника та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.15 ч.3 ст.185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

За скоєне 45-річному львів’янину, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібних злочинів, загрожує покарання - до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, патрульні затримали на гарячому двох чоловіків, які на вулиці Пекарській у Львові вантажили тротуарну плитку в свій автомобіль.

Последние новости