Не лови ґав: за ніч у Львові збили чотирьох пішоходів

За ніч у Львові збили чотирьох пішоходів. Фото: static.nieuwsblad.be (умовне)

За кілька годин вечора у Львові збили чотирьох пішоходів. Правоохоронці закликають усіх учасників руху бути уважними та обережними на дорогах. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Перший інцидент стався ввечері 16 листопада на вулиці Городоцькій у Львові – зіткнулись авто «Kia Ceed» під керуванням 31-річного чоловіка та авто «Smart», яким керувала 47-річна жінка. Внаслідок інерційного руху остання наїхала на пішохода, який переходив дорогу. 23-річну львів'янку шпиталізували.

Невдовзі сталася ще одна аварія на вулиці Володимира Великого – 25-річний водій автомобіля «Honda CR-V» збив 82-річного мешканця Львова. Потерпілого госпіталізували, обставини пригоди встановить слідчий.

Вже за годину збили пішохода на вулиці Науковій у Львові. Тут 51-річна водійка авто «Toyota Land Cruiser Prado» здійснила наїзд на 58-річного львів'янина. Чоловіка шпиталізували. Причину аварії встановить слідчий.

Фактично водночас стався ще один інцидент на вулиці Замарстинівській у Львові. На пішохідному переході 58-річний водій автівки «Dacia Logan» збив 25-річного чоловіка. Потерпілий отримав забої, після огляду медиків його відпустили додому. Патрульні склали на керманича протокол за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, підрозділи поліції Львівщини розшукали водія автомобіля ЗАЗ «Таврія», який збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою, і втік. До скоєного причетний 20-річний львів’янин.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости