У квартирі на Таджицькій знайшли труп львів’янки: вбивцю затримали

У квартирі на Таджицькій знайшли труп львів’янки. Фото поліції

Напередодні, 18 листопада, в одній з квартир на вулиці Таджицькій у Львові знайшли труп львів’янки. На тілі загиблої були ознаки насильницької смерті, зокрема, ножове поранення. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, інформацію про моторошну знахідку надійшла правоохоронцям об 11:50.

Копи встановили особу загиблої –  нею виявилась 44-річна львів’янка. Також встановлено, що до скоєння злочину причетний 39-річний житель Львова. Його розшукали та затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Окрім того, у затриманого вилучено ніж, який скерований на експертне дослідження, та інші речові докази.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тепер львів’янину загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 17 листопада в квартирі одного з будинків на вулиці Зубрівській у Львові медики виявили труп чоловіка, який помер внаслідок травм голови.

Последние новости