У школах Львова більшість страв готуються за збіркою Євгена Клопотенка. Два роки тому мерія організувала зустріч надавачів послуг харчування з українським кулінарним експертом. Після цього в деяких школах його впровадили страви в меню.
Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, серед нових став, які запровадили у львівських школах: бургери в асортименті, нагетси, бутерброди, овочеві салати — буфетна продукція;салат з свіжої капусти із свіжим горошком, салат з буряка з грінками, салат овочевий, салат з капусти з насінням соняшника, борщ, суп овочевий — Мінестроне, болонєзе, Mac and Cheese, чахохбілі з куркою, картопля запечена з куркумою, картопляне пюре, риба припущена або смажена, фрикадельки рибні, чай, чай в асортименті, лимонад — двотижневе меню.
Садовий наголосив, що перелік буфетної продукції та затверджене двотижневе меню відповідає державним санітарним нормам і правилам.
Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram
Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook