Позбавлений прав: на Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП

На Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП. Фото: forpostsevastopol (умовне)

Напередодні ввечері, 14 січня, на вулиці Патона у Львові водій авто «ВАЗ» спричинив потрійну ДТП. Згодом виявилось, що чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння та був позбавлений водійських прав. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, правоохоронців викликали на місце інциденту близько 18:30.

Поліцейські з’ясували, що водій ВАЗ 21093 не дотримався дистанції та зіткнувся з автомобілем BMW 525, який за інерцією вдарив Audi Q5. Крім того, 28-річний львів’янин був у дуже сильному стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,85 проміле.

Замість посвідчення водія чоловік надав паспорт і патрульні встановили, що у квітні 2018 року Залізничного районний суд міста Львова позбавив чоловіка права на керування на три роки.

На водія склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Рапорт, щодо невиконання рішення суду порушником, патрульні передали у Залізничний відділ поліції.

Нагадаємо, працівники відділу аналітичного забезпечення патрульної поліції Львова склали умовний рейтинг автомобілів, на яких найчастіше затримують водіїв у нетверезому стані. Цікаво, що ТОП-10 очолив автомобіль марки «ВАЗ», хоча багато порушників трапляється і на дорогих авто.

Последние новости