Не розгубилась: львів'янка продавала метадон із центру реабілітації наркозалежних

Львів'янка продавала метадон із центру реабілітації наркозалежних. Фото поліції

У Львові 28-річна жінка торгувала метадоном, який отримувала безкоштовно як  учасниця програми з реабілітації наркозалежних осіб. За таку схему «заробітку» львів’янці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, жінку впіймали «на гарячому», коли та 21 січня на одній із автостанцій Львова продавала наркотики. Зокрема львів’янка торгувала метадоном – напівсинтетичним наркотиком.

Зловмисницю затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наркотичні засоби та грошові кошти вилучені і скеровані на експертизу.

Слідчі повідомили затриманій про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Тепер наркоторговиці загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Сихові патрульний з вікна своєї квартири побачив закладника наркотиків. Хлопець ховав згортки, коли поліцейський помітив його через вікно, готуючи обід.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости