Смертельна ДТП на Львівщині: двоє людей загинули, ще четверо – постраждали

Смертельна ДТП на Львівщині. Фото поліції

В потрійній автокатастрофі у селі Дубина, що біля міста Сколе, на трасі Київ – Чоп загинули двоє людей, ще четверо – постраждали. Інцидент стався 25 січня близько 16:30. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

«Зіткнулись автомобіль «Лексус», яким керував 23-річний житель міста Хмельницький та мікроавтобус «Мерседес Спрінтер» під керуванням 38-річного мешканця Чернівецької області, які рухались назустріч один одному. Після удару мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся  з «Фіатом», за кермом якого перебував мешканець Сколівського району віком 38 років», - повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

За даними департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, водій автомобіля «Lexus Lx570», здійснюючи маневр обгону, коли зіткнувся з автомобілем «Mercedes Sprinter». Після удару мікроавтобус продовжив рух, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Fiat Doblo».

Внаслідок ДТП від отриманих травм на місці загинули двоє пасажирів мікроавтобуса –  39-річний житель міста Рівне та 48-річний мешканець Чернівецької області. Ще двоє пасажирів мікроавтобуса, 42-річний мешканець Чернівецької області та 37-річна жителька Рівненщини, отримали тілесні ушкодження. Також травмовані водії «Mercedes Sprinter» та «Lexus Lx570».

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Винуватцю автокатастрофи загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, проводиться досудове розслідування. Автомобілі-учасники зіткнення поміщені на арештмайданчик.

Нагадаємо, ввечері 25 січня на Львівщині сталася смертельна ДТП. Львів’янин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою.

Последние новости