Жертва бронетранспортера: на львівському полігоні загинув військовий

На львівському полігоні загинув військовий. Фото: zik.ua (умовне)

Напередодні, 28 січня, близько 9:15 через порушення техніки безпеки на Львівському загальновійськовому полігоні сталася трагедія – загинув військовослужбовець 58 бригади імені гетьмана Івана Виговського. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«При буксуванні військової техніки стався наїзд на військовослужбовця. Механік-водій мтлб, що буксувалася, в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть», – повідомили на сторінці бригади у Facebook.

Водночас, лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування «Північ» пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу. Але біда таки сталася.

Загиблий – 39-річний захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, родом із міста Суми. Вдовою стала його дружина, теж військовослужбовець. Вони служили разом, в одній бригаді.

Командувач оперативного командування «Північ» призначив розслідування трагічного випадку. Попередньо встановили, що були порушення заходів безпеки через необережність. Слідство триває.

Нагадаємо, лікарі Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові розповіли про стан військових, які постраждали в ДТП на Яворівському полігоні 19 січня.

Последние новости