Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській: у поліції розповіли подробиці

Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліції

Сьогодні, 7 лютого, близько 13.30 на вулиці Стрийській у Львові поліцейські затримали зловмисників, які якраз намагались продати автомобіль з підробленими документами. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, зловмисники придбали привезений  з-за кордону автомобіль «Фольксваген Пасат», проте не розмитнили в установленому порядку, а підробивши документи,  продали покупцю.

Автомобільними шахраями виявились троє львів’ян віком 23, 24 та 29 років. Їх затримали якраз при спробі продажу авто з підробленими документами. До затримання залучались бійці батальйону поліції спеціального призначення поліції Львівщини та співробітники Управління патрульної поліції Львівської області.

Правоохоронці вилучили авто, зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. За скоєне львів’янам загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, 5 лютого, на вулицю Винниченка у Львові, біля Львівської облдержадміністрації, з’їхалась поліція – там затримували чоловіка. У пресслужбі поліції Львівської області розповіли подробиці інциденту.

Последние новости