Завалить снігом: львів'ян закликали залишатися вдома

Завалить снігом: львів'ян закликали залишатися вдома. Фото: amarok-man.livejournal.com

Через сильні снігопади мерія закликала львів’ян працювати з дому. За прогнозами cиноптиків, сьогодні, 11 лютого, у Львові має випасти місячна норма снігу. Читатйе всі новини Львова за сьогодні.

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до роботодавців із проханням організувати дистанційну роботу там, де це можливо. Львів'ян він попрохав, за можливості, не покидати домівок. 

«Це прохання до всіх установ і організацій – якщо ваші працівники можуть ці два дні попрацювати вдома, дистанційно, будь ласка, зробіть це. Без зайвої потреби я прошу людей не користуватися своїм приватним транспортом, тому що це створює дуже велике навантаження. Сьогодні місто Львів краще почистили – і більше машин виїхало. Тому прошу людей, зрозумійте ситуацію, бо нам важливо, щоб весь громадський транспорт сьогодні їздив, щоб ми могли прибрати місто. Треба враховувати реальність ситуації», – сказав Садовий.

Через снігопад: на семи трасах Львівщини обмежили рух вантажівок

У мерії також закликали водіїв допомагати й підвозити інших людей.

«Прохання до водіїв приватного транспорту, щоб у наступні дні, якщо буде сильне погіршення погоди, за можливості, підвозьте людей в ті чи інші місця по місту. В нас така вже практика була, і Львів себе гарно показав. Думаю, у такий благородний спосіб ми теж зможемо допомагати львів'янам добиратися до тих чи інших місць, зокрема, це стосується найперше лікарень і закладів соціального забезпечення», – зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Нагадаємо, соціальні мережі «підірвало» відео, на якому комунальник нестандартно бореться із заметами – чоловік, запрягши коня у сани, відгортає сніг. Таке видовище дуже потішило містян, дехто навіть запропонував видати йому премію за креативність.

 

Последние новости