Математика з порно: як покарали викладача Львівської політехніки

Математика з порно: як покарали викладач Львівської політехніки. Фото: unsplash.com (умовне)

Викладачу Львівської політехніки, який показував студентам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану. Таке рішення прийняла комісія, яка розслідувала поведінку викладача Дмитра Зербіна. Він два місяці був відсторонений від викладання, а тепер повертається до роботи.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Керівниця пресслужби Львівської політехніки Наталія Павлишин повідомила Zaxid.net, що ректорат затвердив висновки комісії і ще у січні оголосив Дмитру Зербіно догану. Також, за словами Павлишин, попередження отримав директор інституту, завідувач кафедри і голова науково-методичної комісії.

Догану Дмитру Зербіно підписав ректор університету Юрій Бобало, її внесуть у його трудову книжку. Викладач повертається на роботу, однак не зможе викладати за старою методикою.

Нагадаємо, у грудні 2020 року 59-річний викладач Інституту комп’ютерних наук Національного університету «Львівська політехніка» Дмитро Зербіно під час тестування з дискретної математики показав першокурсникам порнографічні зображення. Цю методику викладання він назвав «релаксуючою», заявивши, що подібну використовують у Японії.

 

Последние новости