Не поступився дорогою: біля Львова вантажівка розчавила автомобіль

Біля Львова вантажівка розчавила автомобіль. Фото поліції

Напередодні, 18 лютого, близько 15:10 на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк», неподалік села Гайок Львівського району, зіткнулись вантажівка та авто «Дачія Логан». Внаслідок автопригоди на вузькому мості постраждали троє людей.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Водій автомобіля «Дачія Логан», 45-річний житель міста Луцьк, не надав перевагу у русі вантажному автомобілю «Рено» під керуванням мешканця Волинської області віком 38 років, який завершував проїзд вузьким мостом», – йдеться в повідомленні поліції.

Внаслідок зіткнення з тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізували водія легковика та його двох пасажирів, віком 18 та 50 років, які також є жителями Луцька.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю автопригоди загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у Львові нетверезий водій, позбавлений водійського посвідчення, в'їхав в кучугуру снігу. Це сталося 16 лютого на перехресті вулиць Героїв УПА та Боберського.

Последние новости