Лопатою по голові: на Самбірщині чоловік жорстко вбив сусідського собаку

На Самбірщині чоловік жорстко вбив сусідського собаку. Фото: userapi.com (умовне)

На Самбірщині чоловік жорстоко вбив сусідського собаку породи «лайка», який забіг на його подвір’я. Він побив тварину дерев’яною лопатою для снігу, від отриманих травм нещасний собака загинув.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 22 лютого близько 11:00 до правоохоронців звернулася 51-річна мешканка одного з сіл Самбірського району та розповіла, що сусід вбив її собаку.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«До правопорушення причетний  50-річний мешканець цього ж села, який проживає по сусідству. Напередодні, 21 лютого, чоловік завдав собаці, що забіг на його подвір’я, удари дерев’яною лопатою для снігу кустарного виробництва, що призвело до загибелі тварини», - йдеться в повідомленні поліції.

Труп собаки вилучили та скерували на експертизу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з твариною, що призвело до її загибелі. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 10 лютого з вікна однієї з квартир на площі Ринок в центрі Самбора чоловік влаштував стрілянину по безпритульному собаці. На щастя, дворняга не сильно постраждав.

Последние новости