Тікав із місця ДТП: на одній із львівських площ упіймали п’яного тракториста

На одній із львівських площ упіймали п’яного тракториста. Фото поліції

Напередодні ввечері, 24 лютого, на площі Петрушевича у Львові п’яний тракторист спричинив аварію та намагався втекти. Однак правоохоронці його впіймали.  

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«36-річний львів'янин керуючи трактором не помітив та не почув сигнал попередження від водія автомобіля Hyundai, який був позаду. Чоловік поїхав заднім ходом і вдарив автомобіль останнього. Потерпілий одразу викликав патрульних», - повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

На місці правоохоронці одразу помітили у водія трактора ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік намагався пішки втекти від патрульних та марно.

Перевірка на приладі Drager підтвердила здогадки – результат 2,29 проміле. На порушника склали два протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

До слова, за минулий день львівські патрульні зафіксували 22 випадки із нетверезими водіями за кермом. Лише цієї ночі патрульні склали 17 протоколів на нетверезих водіїв.

Нагадаємо, в потрійній аварії на автодорозі «Львів-Шегині» неподалік села Конопниця, що за 5 кілометрів від Львова, постраждали троє людей. Інцидент стався 23 лютого близько 19:00.

Последние новости