Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину

Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: Варта 1.

У Львові від удару в автомобіль кришки каналізаційного люка загинула дитина. Дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 21 березня Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Смертельна ДТП сталася о 21:05 на вулиці Зеленій, 251 у Львові. Рухаючись автодорогою автомобіль «Mitsubishi L200» служби цивільного захисту Головного управління ДСНС у Львівській області, за кермом якого був 47-річний водій, здійснив наїзд на каналізаційний люк, який був встановлений на проїжджій частині дороги. Внаслідок наїзду кришка люку вилетіла зі свого місця на смугу зустрічного руху та потрапила в лобове скло автомобіля Acura MDX, під керуванням водія 1985 року народження.

"Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля Acura MDX 2010 року народження (дитина), який знаходився на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події. Обставини події встановлюються", - йдеться у повідомленні Департаменту цивільного захисту.

На місце аварії вночі виїжджали перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко і заступниця мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За словами Москаленка, за фактом трагедії мерія почала службове розслідування.

Последние новости