Після численних скарг: у Львові підприємець розібрав незаконну прибудову на тротуарі і заплатить штраф

Львів’янина оштрафували за прибудову до будинку на вулиці Київській. Фото: міська рада Львова

Львів’янина оштрафували на 81,7 тисячу гривень за прибудову до будинку на вулиці Київській. Підприємець облаштовував вхід у підвал на тротуарі без жодних дозволів. Читайте новини Львова на VG Львів.

«Про незаконну забудову хідника на вулиці Київській, 9 повідомив у соцмережах та на Гарячу лінію міста львівський архітектор Юрій Столяров. Будівельні роботи було зупинено, добудову розібрано, а власника та ініціатора такої раптової прибудови без жодних дозволів ТзОВ «Овочі 43» оштрафували. За даними ДАБІ, сума штрафу - 81720 грн», — повідомили у міськраді.

За інформацією міської Інспекції держархбудконтролю, на останні такі випадки, коли бралися забудовувати тротуари, вдалося оперативно відреагувати.

«Буквально за кілька годин після повідомлення про те, що розпочали будівельні роботи, хідник на Київській повернули до початкового стану. Але щоб не було спокуси у несумлінного забудовника відновити будівництво, наша ДАБК за результатами перевірки наклала на ТзОВ «Овочі 43» штраф», — сказав заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Міська Інспекція ДАБК також просить львів’ян не бути байдужими. У випадку виявлення сумнівних будівельних робіт мешканців просять звертатись у міську інспекцію, щоб та організувала перевірку.

Де у Львові не варто купувати нерухомість: перелік недобросовісних забудовників

Последние новости