Що дозволять: Львівщина виходить із «червоної» зони

З 26 квітня Львівщина виходить із «червоної» зони епіднебезпеки. Фото: pexels.com

З 26 квітня Львівщина виходить із «червоної» зони епіднебезпеки. Жорсткий карантин скасовують через покращення епідемічної ситуації. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Відповідне рішення ухвалила 25 квітня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 26 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення Covid-19 на території Львівської області, та застосувати на території Львівської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтий” рівня епідемічної небезпеки», – повідомив у Telegram міністр уряду Олег Немчінов.

Це означає, що тепер у Львівській області дозволено:

У зоні жовтого рівня епіднебезпеки заборонено:

Водночас, мер Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія збереться 26 квітня і ухвалить рішення про подальші карантинні обмеження у місті. Адже комісія ТЕБ і НС Львова продовжила жорсткий карантин у місті до 4 травня, дозволивши працювати літнім майданчикам ресторанів та непродовольчим ринкам.

«Сьогодні на позачерговому засіданні державна комісія з надзвичайних ситуацій вирішила перевести Львів із “червоної” одразу у “жовту” зону. Ми багато працюємо для того, щоб отримувати позитивні епідеміологічні показники, але це рішення несподіване для нас. Завтра зберемо міську комісію з надзвичайних ситуацій, яка видасть усі протоколи та подальші вказівки для роботи», – написав він у Telegram.

Нагадаємо, учні 1-4 класів, дошкілля, позашкілля та студенти закладів профтехосвіти повертаються до навчання у звичайному режимі. 

Последние новости