Цеглою по голові: на Львівщини чоловік до смерті побив свого знайомого

На Львівщини чоловік до смерті побив свого знайомого. Фото: 056.ua (умовне)

На Львівщині конфлікт під час розпивання алкогольних напоїв закінчився трагедією – чоловік цеглиною забив до смерті свого 39-річного знайомого. За скоєне 50-річному нападнику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Смертельний інцидент трапився ще 14 січня 2021 року у селі Новий Став, що на Львівщині. Однак в пресслужбі Львівської обласної прокуратури про подію повідомили лише сьогодні, 30 квітня.

«14 січня цього року у селі Новий Став обвинувачений розпивав спиртні напої у квартирі свого 39-річного товариша, де між ними і виник конфлікт. У ході словесної перепалки, щоб довести свою правоту, обвинувачений взяв цеглину та декілька разів ударив нею потерпілого по голові та тулубу. Від отриманих травм жертва померла на місці», - йдеться в повідомленні.

До суду уже скерували обвинувальний акт щодо 50-річного раніше неодноразово судимого мешканця Нового Ставу. Його обвинувачують в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України). За скоєне чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові судитимуть 38-річного чоловіка, який вбив подругу. Після домашньої вечірки з алкоголем, львів'янин повалив жінку на землю й почав бити руками та ногами. Нещасна померла наступного дня у цій же квартирі, швидку їй так ніхто і не викликав.

Последние новости