Занудьгував: на Любінській п'яний водій заснув під час оформлення протоколу

На Любінській п'яний водій заснув під час оформлення адмінматеріалів. Фото: znaj.ua (умовне)

Напередодні, 13 травня, на вулиці Любінській у Львові п’яний водій заснув за кермом свого автомобіля в той час, коли патрульні оформляючи на нього відповідний протокол за порушення.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, небайдужі повідомили правоохоронців про порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля Chevrolet Aveo на вулиці Любінській.

Коли поліцейські зупини згадане авто, то помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності свідків водій відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

Виявилось, чоловік якраз доїхав до свого будинку, тож на його захист вийшла дружина. Жінка почала просити відпустити чоловіка додому і вибачити йому порушення, а згодом – ще й почала тиснути на свідків. Та безрезультатно.

Коли патрульні оформляли на водія протокол за керування в нетверезому стані та постанови за інші порушення – чоловік просто заснув за кермом свого автомобіля.

Зазначимо, за останню добу патрульні склали 11 протоколів за керування транспортними засобами в стані сп'яніння.

Нагадаємо, вночі 7 травня львівські поліцейські зупинили водійку авто «Lexus», яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та була позбавлена водійського посвідчення. Більше того, жінка ще й напала на поліцейських.

Последние новости