Без шолому і посвідчення: п'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних

П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото: pexels.com (умовне)

В Личаківському районі Львова патрульні зупинили мотоцикліста, який їхав без шолому. Як виявилось, керманич не мав посвідчення водія та був нетверезим. Щоби уникнути відповідальності, 37-річний чоловік запропонував поліцейським 6 тисяч гривень. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, горе-водія за їзду без шолому зупини 7 червня на вулиці Кукурудзяній у Львові.  Чоловік також не мав з собою посвідчення водія.

«У 37-річного керманича патрульні виявили ознаки алкосп'яніння. Коли чоловікові запропонували пройти перевірку на пристрої Drager або в медичному закладі, він зробив зустрічну пропозицію — 6 тисяч гривень неправомірної вигоди», - йдеться в повідомленні.

Водія двоколісного попередили про кримінальну відповідальність, однак це не подіяло. На місце викликали слідчих. Від перевірки на стан сп'яніння громадянин відмовився.

На чоловіка винесли постанову за ч. 5 ст.121 (порушення правил користування мотошоломами) КУпАП та склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Крім того, мотоциклісту ще загрожує кримінальна відповідальність за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України – пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду.

Нагадаємо, на Львівщині в ДТП загинув 49-річний мотоцикліст. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з електроопорою. Від отриманих травм водій двоколісного загинув на місці події.

Последние новости