Поїхав погуляти і зник: у Львові розшукують 16-річного Івана Хміля

Поїхав погуляти і зник: у Львові розшукують 16-річного Івана Хміля. Фото: Варта 1.

У Львові зник 16-річний Іван Хміль. У понеділок, 14 червня, поліція оголосила неповнолітнього у розшук. Хлопець мешкає у Самборі. Два дні тому поїхав до Львова і більше його не бачили. 

Як розповіли у поліції розповіли, близько 8:00 суботи, 12 червня, Іван Хміль поїхав до Львова, аби  купити деталі для своєї гітари та погуляти. Зі Львова він зателефонував матері та сказав, що з ним все добре. Згодом зв’язок із хлопцем зник. Де він перебуває нині не відомо. Поліцейські звернулися до операторів мобільного зв’язку, щоби встановити його місце перебування.

Відомо, що Іван Хміль навчається онлайн у львівській школі «Лідер», що на вулиці Некрасова, захоплюється грою на гітарі. З дому раніше ніколи не зникав. У хлопця хороші стосунки з батьками. Водночас за характером він замкнутий, майже ні з ким не спілкувався. Також відомо, що батьки забороняли йому користуватися будь-якими соцмережами, пише Zaxid.net.

Прикмети Івана Хміля: 16 років, зріст близько 180 сантиметрів, худорлявої статури, світле волосся, сіро-зелені очі. Був одягнений у чорну куртку з капюшоном, темно-сині джинси, взуття мокасини чорного кольору з білою підошвою. Мав при собі рюкзак чорного кольору та гітару, яка була у чорному чохлі.

Якщо комусь відомо про місце перебування зниклого, просять повідомляти за телефонами: 096 9027 708 або 102.

Нагадаємо, зниклу у Львові 19-річну студентку Львівського університету Дарью Косенок знайшли мертвою. Її тіло з ознаками насильницької смерті 30 березня в орендованій квартирі на вулиці Личаківській у Львові виявила власниця помешкання. Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства, і затримали його.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.



Последние новости